Generel information og FAQ

Vi synes, at autocamperferie er den ultimative ferieform, og derfor vil vi meget gerne give dig den samme oplevelse. Derfor har vi nogle standarder, du kan regne med, når du lejer autocamper hos os:

  • Vi udlejer kun nye, lækre autocampere af Pilote-typen.
  • Vi har altid mindst ti forskellige autocampere til udlejning.
  • Vi sender en instruktionsvideo til dig, når der er 14 dage til din ferie, så du får en udførlig instruktion i brugen af autocamperen. 
  • Alle vores autocampere er udstyret med køkkenservice til det antal personer, der kan være i vognen. 
  • Vi har 25 års erfaring i udlejning og klargøring af autocampere
  • Vi har en fast startpakke til 1000 kroner, der indeholder klosetvæske, fyldt 11 kg gasflaske, to ruller selvopløsende toiletpapir, udvendig vask og gennemgang af autocamperen. Så er du godt på vej.
  • Gratis parkering af din bil, mens du er væk - evt. i opvarmet garage.
  • Vi har 24 timers telefonvagt, hvis uheldet er ude - eller du blot er i tvivl om noget.

FAQ (Frequently Asked Questions - ofte stillede spørgsmål)

Her prøver vi at samle nogle af de mest almindelige spørgsmål, der knytter sig til ferie i en autocamper.

Kræver autocamperen et særligt kørekort?

Nej. Alle vores autocampere kan føres med kørekort til almindelig personbil, da de holder sig under en totalvægt på 3500 kg. 

Men du skal være mindst 23 år og have haft gyldigt førerbevis i mindst 12 måneder, når du lejer en autocamper hos os. Det er bedst for begge parter. 

Hvor meget skal jeg lægge i depositum?

Vi tager et depositum på 5.000 kroner. Når bilen er returneret uden skader og i rengjort stand, overføres beløbet tilbage til lejers bankkonto. 

Skal autocamperen gøres ren efter leje?

Ja.

Hvis den ikke er rengjort, tager vi kroner 795,- for at gøre det. Hvis der har været hund med, koster det yderligere kroner 300,-. Hvis toilet og spildvandstank ikke er tømt, påløber endvidere kroner 800,- på regningen. det samlede beløb fratrækkes depositummet.

Ved rygning i autocamperen eller medbragte dyr uden særlig aftale, tilbageholdes hele det indbetalte depositum.

Må man ryge i autocamperen?

Nej, absolut ikke. Hvis der er blevet røget i autocamperen, tilbageholder vi det fulde depositum til en grundig rengøring.

Er autocamperen forsikret?

Ja. Ansvar- og kaskoforsikring er indeholdt i lejeprisen. Dog er der en selvrisiko på kroner 6.000,-pr. skade, som hænger på lejeren ved skader eller tyveri. 

Dine personlige ejendele er dog ikke omfattet af autocamperens kaskoforsikring. 

Du kan ikke kræve erstatning for tabt ferie, hvis autocamperen meget mod forventning harvarerer, eller hvis tekniske installationer i camperen bryder sammen. 

Må man have hund med?

Som udgangspunkt INGEN hunde i autocamperne.

Undtagelser, er mindre hunde i de vogne hvor vi godkender at de må være med. Hunde SKAL dog være i bur ALTID under kørsel.

Vi acceptere at hunde der er renlige samt med rene og tørre poter går frit i autocamperen, de må dog ikke ligge på hynderne eller i senge.

Tillæg for ekstra rengøring når der har været hund i autocamperen kr. 500,- og de 795,- for almindelig rengøring.

Er der hunde i autocamperen og reglerne ikke bliver overholdt koster det som minimum hele det indbetalte depositum kr. 7.500,-.

bubblemedia